sâmbătă, 12 decembrie 2015

PlayaReview- RAW 31 Martie 1997. The return of Stone Cold Steve Austin!

Pentru acest show este promovata revenirea lui Stone Cold la RAW, dupa infrangerea in fata lui Bret Hart de la Wrestlemania 13, plus un meci intre Brittish Bulldog si Owen Hart, pentru titlul european. This should be a good one, let's get to it.


RAW 31 Martie 1997
Arena: Civic Center, Peoria, Illinois


Brittish Bulldog (c) vs Owen Hart- European Championship Match


Analiza: Brittish Bulldog este campion inca din luna Februarie, atunci cand a castigat titlul dupa un meci fantastic, tot impotriva lui Owen Hart, in Berlin. Va recomand sa cautati acel bout si sa-l urmariti, fiindca este unul dintre cele mai bune meciuri ale anului 97', un an foarte underrated dupa parerea mea, in ceea ce priveste calitatea meciurilor.

Owen Hart a avut din nou o performanta foarte buna aici, asa cum am spus si in recenzia anterioara, acesta avand un an 1997 extrem de bun in ring. Nici cu Brittish Bulldog nu imi e rusine, insa Owen a fost lasat aici sa iasa in evidenta mai mult, lucru de inteles, avand in vedere push-ul pe care urmeaza sa il primeasca in lunile urmatoare.

Meciul a fost foarte bun, asa cum era de asteptat, deoarece Owens si Bulldog se cunosc foarte bine si stiu cum sa aiba rezultate favorabile impreuna in ring, iar din fericire acesta a fost cazul si aici. Very good opener, very good.

Rating: ***1/2

Dupa meci, a venit inca un moment fantastic, atunci cand Bret Hart a intemeiat practic, sau cel putin a "plantat" semintele pentru formarea Hart Foundation, un stable excelent al aniilor 90'. Din nou o performanta foarte buna a acestuia la microfon, Bret spunand o poveste foarte buna, pe care a legat-o foarte bine de caracterul sau de pe atunci.

                                                 

                                                 El Mosco defeated Super Nova

Analiza: Holy Shit, this was sloppy as hell. Starul acestui meci a fost de departe Sunny, care tot ce a facut a fost sa stea in bratele comentatorilor. Damn, she was sexy, back then. Pacat ca au stricat-o drogurile.

Sincer nu stiu cum WWF-ul putea sa creada ca divizia lor cruiserweight, sau ceea ce isi dorea acestia sa fie o divizie cruiserweight, putea compara cu cea din WCW, care saptamanal oferea meciuri bune si foarte bune. Bad match, here.

Rating: DUD


                                    Savio Vega&Crush def. Rod Bell&Adam O'Brien

Analiza: Cu Adam O'Brien poate ca unii sunt familiarizati deja, acesta urmand sa devina Adam Pearce in cativa ani, un wrestler destul de faimos din companiile independente. Despre acest meci nu am foarte multe de zis, doar un squash care i-a facut pe Savio Vega si Crush sa arate destul de bine, nimic mai mult.

Rating: SQUASH


                                              Mankind blinds The Undertaker

Analiza: Un segment destul de decent, care a reusit sa avanseze acest feud. Sunt convins ca in urma cu 18 ani, aceste segmente pareau foarte bune, insa acum, mie personal pot sa mi se para doar decente, dupa ce am mai vazut destul de multe asemanatoare.

Aici,Undertaker il loveste in barbie pe Paul Bearer, doar pentru a fi pe urma "orbit" de catre Mankind, iar intr-un final salvat de Pyscho Sid, cel pe care l-a invins la Wrestlemania 13. Toate ca toate, segmentul a spus o poveste buna, deci nu pot spune ca a fost la fel de slab ca cel de saptamana trecuta a lui Undertaker. Imi aminteam de acest feud ca fiind mai bun, sincer.


                                  Goldust defeated Hunter Hearts Helmsley by DQ

Analiza: Trebuie sa recunosc ca nu am fost niciodata cel mai mare fan al acesti feud. Nu pot sa spun ca meciurile dintre cei doi au fost proaste, fiindca nu au fost, insa nici pragul de decent nu au reusit sa il treaca vreodata, iar Goldust in aceasta perioada nu mai era la fel de interesant ca in 1996, iar HHH inca incerca sa isi descopere caracterul si stilul de wrestling, din ring.

La fel ca si saptamana trecuta am vazut un bout dominat in mare parte de Hunter si trebuie sa recunosc ca la cat de multa experienta avea in aceasta perioada, era deja un worker heel foarte bun. Bineinteles, urma sa devina doar mai bun in anii urmatori, pentru ca in 2000 sa fie cel mai bun wrestler din lume (he really was), insa vom ajunge si acolo. Goldust castiga prin DQ, dupa ce Chyna intervine in acest bout.

Rating: **1/2


                          Stone Cold is BACK! featuring Bret "The Hitman" Hart

Analiza: Damn, this segment was gold. Nu la fel de bun ca cel de saptamana trecuta, poate pentru simplul fapt ca a fost mai scurt si mai la obiect, insa performanta lui Stone Cold de la microfon de aici a fost de neegalat. Este atat de usor cand te uiti la aceste RAW-uri sa ii susti pe cei care spun ca acesta este cel  mai bun talker din istorie, deoarece este foarte greu sa mai gasesc un wrestler care sa scoata cuvintele pe gura cu atata patos si pasiune. Steve Austin was one of a kind, and a great character. De aceea a fost mereu atat de over, fiindca isi cunostea la perfectie caracterul si stia ce functioneaza pentru acesta si ce nu si mai ales, stia cum sa si-l puna over la microfon.

Bret Hart spune indeajuns de multe cuvinte aici pentru a continua rivalitatea dintre cei doi, iar eu personal abia astept sa vad bout-ul de la In Your House. Sunt dupa 2 segmente legate de acest feud, mai entuziasmat pentru un meci, decat am fost pentru vreun bout din WWE, din ultimele 3 luni. Well, good job 97' WWF, I guess.



                     Rocky Maivia defeated Bret Hart by DQ- Intercontinental Title Match

Analiza: Un meci mai bun, decat ma asteptam sa vad. Putem sa zicem ca acesta a fost un dream match, care s-a intamplat inaintea vremii lui, deoarece Rocky nu era inca The Rock, nici ca si caracter si nici ca si worker, urmand sa creasca extrem de mult in urmatori 2 ani, din toate punctele de vedere. Still, he could hang with Bret here, lucru care demonstreaza faptul ca pustiul are talent, chiar daca nu a iesit inca tot la suprafata.

Ce mi-a placut a fost faptul ca nu poti observa foarte usor faptul ca Hart l-a carat pe Rocky aici, reusind sa il lase pe acesta sa aiba destul de multa ofensiva in acest bout, astfel incat sa arate bine, chiar daca nu paraseste ringul pe picioare. Un meci foarte inteligent lucrat, care sunt convins ca daca ar fi avut loc cu un an sau doi mai tarziu, ar fi putut fi un clasic. Asa ramane doar un meci bun din istoria RAW-ului.

Rating: **3/4

Dupa meci, Stone Cold incearca sa il salveze pe Rocky, doar ca sa fie atacat de Brittish Bulldog si Owen Hart. Intr-un final, The Legion of Doom salveaza situatia, iar aici show-ul se incheie.

Pareri finale: Un RAW mult mai bun decat cel de saptamana trecuta, asta e evident. Am avut un opener foarte bun, un main-event bun si un segment excelent cu Stone Cold si Bret Hart. Putem arunca si meciul decent dintre HHH si Goldust in plasa, deoarece nu a fost deloc prost.

Plus ca au fost plantate "semintele" pentru formarea Hart Foundation, unul dintre stable-urile mele preferate, deci as numi acest RAW, unul reusit.

Rating final: 7,5/10

MVP-ul show-ului: Stone Cold. Great performance at the mic!
                       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu